vineri, 6 februarie 2015

Super Oferte la ScauneOnline.ro



Hmmm , cand vine vorba de scaune,ma gandesc de fiecare data de doua ori,in primul rand sa fie cat mai comode,confortabile,sa aibe un design placut si daca sunt si la reducere e si mai bine.
De curand am descoperit magazinul ScauneOnline.ro , acolo ai fel si fel de tipuri de scaune.
Deoarece imi petrec foarte mult timp in bucatarie, mi-am ales un scaun de bucatarie BUC13126. Ma atras foarte mult designul modern care il are.
Scaunele de bucatarie BUC 131-2  sunt din categoria scaunelor moderne, ce imbina in mod armonios metalul cromat si pielea artficila .
Sunt scaune cu spatar inalt si decupat in forme moderne, si pot fi utilizate atat in spatii publice cat si in propria locuinta.
Aceste scaune au cadrul metalic acoperit cu crom, iar  sezutul si spatarul sunt tapitate cu piele ecologica mata .
Proiectat si testat pentru a sustine greutati de pana la 100 kg.Are garantie 24 de luni si livrare gratuita prin curier.
Scaun cu urmatoarele dimensiuni : inaltime totala de 99 cm, inaltime de la nivelul solului la cel al sezutului 46 cm, iar sezutul are adancimea de 43 cm si latime de 40 cm. 
https://www.youtube.com/watch?v=Xr7KLsU7PH8
Cand vine vorba de relaxare,de putin rasfat am optat pentru un scaun cu masaj.
Modelul MAS 038 este un fotoliu elegant, eleganta data de utilizarea lemnului atat la nivelul manerelor cat si al bazei, in combinatie cu pielea ecologica mata neagra .
Fotoliul MAS 038 se un model deosebit datorita functiei de recliner, functie ce ne ajuta sa lasam pe spate spatarul si astfel transformam fotoliul in pat . 
Aceste model este din categoria de scaune rotative, rezistente, rezistenta sporita data in principal de cadrul din otel vopsit pe care este creat. Cadrul metalic este mascat cu lemn atata la nivelul bazei, cat  si al bratelor,  iar sezutul si spatarul sunt tapitate cu piele ecologica neagra rezistenta la uzura .
Dispune de functie de masaj prin vibratii in patru puncte (doua la nivel lombar si doua la nivel dorsal), cu trei nivele de intensitate, timer de 30 minute si 9 programe predefinite.
Scaunul MAS 038 dispune de functie de recliner, functie ce permite spatarului si suportului de picioare sa culiseze in 6 pozitii distincte, in functie de dorinta utilizatorului,  pana aproape se transforma in pat, permitand o inclinare de aproximativ 160 grade, intre sezut si spatar/suport de picioare .
Este un fotoliu foarte elegant,imbina utilul cu placutul,si in acelasi timp iti face si masaj.
Nu mai stati pe ganduri,alegeti modelele placute si comandati-le,le veti primi direct la voi acasa,aveti de unde alege,de la scaune ieftine pana la scaune cu functie de masaj,aveti chiar si posibilitatea sa inchiriati scaune pentru conferinta.

Spor la cumparaturi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu