vineri, 21 august 2015

Anunt licitatii in ziarul Curierul National

Inca de cand eram mica mi-a placut sa colectionez timbre,anii au trecut si din pacate mi-am schimbat obiceiul, nu ma mai atras timbrele deloc,mi sau parut demodata.Apucasem sa strang cateva sute de timbre si nu vroiam pur si simplu sa le arunc la gunoi.
Se pot distinge mai multe criterii de clasificare:

  • dupa posibilitatile de participare:
  • Licitatii deschise sau publice la randul lor pot fi judecatoresti sau benevole, voluntare, la care pot lua parte orice firma, organizatie, comerciant
  • Licitatii inchise, limitate sau restrictive, la care pot participa numai anumite firme fie pe baza fie invitatie fie pe baza indeplinirii unor cerinte stricte de participare

Atunci mi-a venit ideea sa le vand , cum nu stiam pe nimeni care doreste asa colectie, le-am scos la licitatie, am dat anunt licitatii in ziarul Curierul National , sperand ca voi gasi vreun cumparator, am dat imediat publicare anunt Curierul National.
Zis si facut si imediat a fost postat anuntul de licitatie.



Pasul 1 - Calcularea pretului
Pentru a publica un anunt Licitatii in ziarul "Curierul National" va rugam sa completati formularul de mai sus: introduceti textul anuntului, alegeti categoria, numarul de aparitii sau zilele de aparitie dorite si selectati ce extraoptiuni doriti.
Dupa ce apasati "Calculeaza" veti primi pretul pentru anuntului Licitatii. Daca doriti sa alegeti alta categorie sau alte extra-optiuni puteti reface calculul de oricate ori doriti.
                          Pasul 2 - Datele personale si Factura proforma
Cand considerati ca anuntul Licitatii ziarul "Curierul National" este corect si pretul va convine apasati "Publica" si completati un formular cu date personale pentru a primi factura proforma.
                Pasul 3 - Inregistrarea anuntului pe site
Dupa completarea datelor personale anuntul dumneavoastra Licitatii ziarul "Curierul National" va fi stocat in baza noastra de date si un email cu detaliile anuntului, pretul si modalitatile de plata va fi trimis pe adresa dumneavoastra de email.
                                 Pasul 4 - Plata anuntului Licitatii si aparitia in ziarul "Curierul National"
Dupa plata anuntului Licitatii acesta va aparea in ziarul "Curierul National" la datele selectate de dumneavoastra daca specificati zile de aparitie si platiti in timpul necesar sau incepand cu prima editie libera daca alegeti aparitii consecutive.
Plata anunturilor Licitatii pentru ziarul Curierul National se poate face prin SMS pentru sume mai mici de 100 lei, prin posta (mandat online si mandat postal), prin transfer bancar si prin trezorerie pentru societatile de stat. Toate detaliile privitoare la plata anunturilor in ziarul Curierul National le puteti gasi pe site.
Clientii din Bucuresti si maxim 5km in jurul Bucurestiului a caror comanda depaseste 180 Lei pot plati in numerar direct prin intermediul unui curier ce se va deplasa gratuit in maxim 2 ore la adresa dumneavoastra. Pentru o taxa de 19 RON sunt disponibili curieri si pentru comenzi mai mici de 180 Lei.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu