joi, 12 mai 2016

Cele mai frumoase personaje de basm pentru petrecerea copilului

Nu cred ca exista in lumea asta vreun copil care sa nu adore personajele din desene animate, de mica imi tot doresc sa ajung macar o data in viata la Disneyland, acum de cand am devenit mama cu siguranta vreau sa ii duc si pe copii mei si bineinteles si pe copilul din mine :) , este un vis pe care sper sa devina realitate, atat pentru mine cat si pentru copii.
Cum se apropie ziua baietelului cel mic, implineste 2 anisori m-am gandit sa ii ofer o petrecere de neuitat cu cele mai frumoase si intalnite personaje de basm pentru petrecerea copilului meu.
Am gasit tarife foarte bune pentru petrecerea lui, pot alege o animatie pentru copii care costa 80 lei pe ora valabil pentru minim 2 ore, mai pot opta pentru masina de baloane cu 30 lei pe ora care o sa ii incante foarte mult , o piniata in diverse forme 150 lei sau balonul jumbo 100 lei. Se poate alege chiar si costume identice cu a personajelor preferate cu tarife intre 80-120 lei.Sunt mai multe posibilitati, fiecare alege cei ii place.
Modul de animatie contine :
  • face-painting, se picteaza pe fata copiilor diverse teme
  • jocuri interactive adaptate pentru fiecare copil in parte
  • diverse dansuri
  • modelaj de baloane
Aici puteti gasi cele mai indragite personaje, cum ar fi:
  • Pentru fetite: Printesele Disney :  Merida, Elsa ,Frozen, Rapunzel, Ariel, Aurora, Alba ca Zapada, Belle .etc.
  • Pentru baieti: Super eroii : SpiderMan si Batman etc.;
  • Faimosii : Minnie si Mickey, Peter Pan, Stefania si Sportacus , Pirat si Piraterita , Tinkerbell.etc.
Pe langa petrecerile de zilele de nastere se mai pot organiza petreceri pentru botez, cu ursitoare care transforma fiecare botez  intr-o petrecere pe care nu o vei uita niciodata.
HHHHH.jpg
Puteti profita si voi de ocazie ca tot vine 1 iunie, ziua tuturor copiilor sa le faceti o bucurie imensa copiilor, sa cunoasca personajele preferate si sa intre in joc cu ei.
Unde gasesti personaje de basm pentru petrecerea copilului?
Paradisul personajelor ofera servicii de 5 stele pentru copii, intr-un cadru plin de personaje indragite pe care cu siguranta le va indragii inca de la inceput si le va ofera o experienta ca in povesti, au cea mai buna echipa de animatori si cele mai bune ursitoare, care aduc multe zambete copiilor si dau dovada de mult profesionalism.
Puteti apela chiar si la servicii foto/video avand la dispozitie un cameraman si un fotograf pe toata perioada evenimentului, iar in functie de cerintele fiecarui client in parte, se poate beneficia gratuit de magneti foto-marturii, albume foto cu coperta din piele ecologica si multe altele.
Daca doresti o oferta personalizata apeleaza cu incredere la profesionisti sunand la unul din numerele: 0721.939.110, 0765.936.108, 0726.340.390
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu