joi, 12 mai 2016

Crilovic vesminte pentru preoti

Astazi vreau sa va vorbesc despre lucruri mai sfinte, haine dar nu orice haina ,despre preoti si vesminte pentru preoti.
Preotii ies in evidenta prin tinutele vestimentare pe care le poarta deoarece, au vesminte bisericesti, pe timpul unei slujbe un preot poarta de regula 5 vesminte precum stiharul, manecuțele, epitrahilul, braul și felonul.
Se zice ca vesmintele pentru preoti trebuie purtate din ziua hirotoniei si pana in ziua adormirii lui in Domnul, sunt niste vesminte care acopera intreg corpul lasand descoperite doar mainile si chipul, in afra slujbelor se poarta vesminte lungi si cat mai inchise la culoare pentru ca lungimea si culoarea sa inchipuie buna cuvinta si icoana smereniei.
Exista reguli destul de stricte in ceea ce priveste vestimentatia preotului in timpul slujbei dar si in afara ei, vesmintele bisericesti au o intreaga istorie, ele trebuie sa fie decente si sobre.
Exista momente in timpul liber cand preotii renunta la vesmintele bisericesti ,si se imbraca in haine decente si fara insemne preotesti.

Unde se gasesc vesminte pentru preoti ?

Crilovic este o firma romaneasca care produce vesminte bisericesti si multe alte produse bisericesti. Acum atat preotii si episcopii au o gama variata de vesminte, atat brodate cat si tesute.
Preotii pot alege vesminte dupa diverse ocazii, in caz de deces poate alege vesmintele negre iar in cazul unei cununii religioase sau a unui botez pot opta pentru un vesmant de culoare mai vie care arata fericirea, bucuria.In functie de fiecare slujba in parte.
In zi de sarbatoare  precum Craciunul, Nasterea Domnului poate opta pentru un set complet de  vesminte brodatecu acoperaminte, cu motive florale in spiritul Craciunului.


Pretul este de 1850 ron ,iar Cod produsului: Craciun 1-rosu .

Pe langa vesmintele preotesti care sunt brodate cu diferite motive florale, cu modele deosebite pe un material de calitate din bumbac 100% se mai gasesc si acoperaminte precum dvera si analog brodate cu diverse motive florale, spice de grau, vita de vie, struguri, modelele si culorile se pot face dupa dorinta fiecaruia, gasiti si Sf masa brodata in functie de culoarea dorita, se mai gasesc si epitaf pentru crucibrodate pe catifea cu icoana realizata pe canvas , sunt foarte rezistente la uzura, confectionate din material de calitate, bumbac 100%, bedernite, epitrahile, prapuri-steaguri dar si diverse lucruri cum ar fi perna brodata potrivita pentru sfanta rugaciune sau la sfintirea bisericii, Ornament pentru dicher si tricher personalizat cu blazonul Episcopiei Husilor,Set acoperaminte pentru sf. vase brodate pe catifea,Acoperaminte pentru sf vase brodate cu cei 4 evangh. pe potir, serafimi pe disc.
Orice produs de aici poate fi un cadou ideal pentru un preot, episcop..

Pentru a afla cat mai multe detalii puteti apela unul din numarele de telefon 0743.403.123 , 0762.147.172  sau printr-un email la contact@vesmintebisericesti.ro
Pentru comenzi completati formularul de pe site cu datele persoanale si codul si culaorea produsului ales, iar un reprezentat va lua legatura cu voi.
SC Crilovic.Srl  este din Vaslui sunt pe piata  romaneasca inca din anul 1982 datorita calitatii produselor,tocmai de accea au rezistat atatia ani si inca functioneaza.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu