sâmbătă, 7 mai 2016

Beneficiile produselor bio

Se intampla de foarte multe ori atunci cand vrei sa iti cumperi produse de ingrijire sa nu stii ce sa alegi, iar cand ajungi in fata raftului sa iei ceva care iti aduci aminte ca ai vazut reclama la televizor sau pur si simplu te atrage ambalajul.
Este complet gresit sa facem asa ceva, deoarece toti suntem diferiti si nu toate produsele se potrivesc la toti oamenii.
De exemplu atunci cand cautam un sampon trebuie sa tinem cont de mai multe aspecte, in primul rand de timpul parului, care poate fi de mai multe feluri:
- uscat
-gras
-lipsit de volum
-vopsit
-degradat
-cu matreata

In magazine exista o gama foarte extinsa de sampoane dar trebuie sa stii pe care sa il alegi,multe au avantaje si dezavantaje, incearca sa il iei pe cel care iti ofera cele mai multe avantaje.
Se recomanda de catre specialisti folosirea produselor cat mai naturale iar Boxi cutia cu produse bio ne vine in ajutor cu o gama variata de produse naturale care contin doar ingrediente naturale spre deosebire de ce gasim pe etichetele la majoritatea produselor din magazine unde nu intelegem nimic, doar niste cuvinte scrise si atat.
Sampoanele naturale avand ingrediente bio, imbunatatesc considerabil aspectul parului de la varf pana la radacina, purifica scalpul, repara fibra capilara, lupta impotriva matretii si a caderii parului, iar ingredientele vegetale ii ofera parului stralucirea de care are nevoie, facandu-l mai bogat, catifelat si in primul rand mult mai sanatos.
Este foarte important, indiferent de timpul samponului folosit, sa nu spalati parul mai des de 2-3 zile oricat de gras este parul.



Pe langa un sampon bun nu trebuie sa uitam si de balsam, balsamul de par avand si el un rol foarte important,deoarece face parul mult mai rezistent, mai matasos si in acelasi timp reda stralucirea parului.
Multe femei nu acorda importanta foarte mare balsamului de par,desi folosirea lui ar trebui sa faca parte dintr-un ritual de ingrijire a parului.



Este foarte important sa gasesti balsamul potrivit pentru tipul parului tau, dar si pentru problemele pe care le are acesta.
Datorita ingredientelor bio din balsam, extractul natural din plante ofera parului o ingrijire mai buna, si o textura mai matasoasa, pe langa hidratare si stralucire, facand parul sa fie mult mai usor de pieptanat si aranjat zi de zi.
De ce sa folositi produse bio?
In primul rand deoarece sunt facute din ingrediente naturale, fara substante chimice sau alte interventii genetice si au in compozitia lor produse vegetale, bio din mediul inconjurator.
Sunt la fel de eficiente ca si celelalte produse din comert dar sunt mult mai sanatoase, iar in acelasi timp avand un risc minim la alergii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu