vineri, 13 mai 2016

Videochat www.black-studio.ro

Videochat-ul sau adult streaming este o forma de comunicare intre doua persoane prin intermediul unei camere web conectate la un calculator prin sistemele de transmitere photo,audio si video. Conversatiile dintre cei doi pot varia la diferite subiecte, poate fi cu teme adulte sau non adulte. 
Videochat-ul a fost si inca este un subiect tabu, este vazut de multa lume foarte rau, dar tinand cont ca nu esti obligat sa faci nimic din ce nu iti doresti.
Prin videochat faci bani frumosi distrandu-te, dar trebuie tratat cu seriozitate ca orice alt job pe care l-ai putea avea.
Fiecare model in parte isi alege conversatia la care vrea sa ia parte, fie ca vorbesc despre calatorii, hobby, muzica, filme sau chiar teme erotice.
In videochat sunt implicate mai multe persoane in afara de modele, cum ar fi operatori telefonici, webmasterii, procesorii de carduri...

Ce beneficii ai daca te angajezi la videochat www.black-studio.ro ?

Ai un salariu la care poate nu ai visat niciodata sau nu ai indraznit sa crezi vreodata ca ai putea sa il ai.
Primesti diferite bonusuri cum ar fi:
- bonus la angajare 500$
-bonus de prezenta 50$
-bonus competitiv 300$
Diferite comisioane de pana la 70%, beneficiezi de un program de lucru lejer si foarte flexibil, poti lucra in trei ture, iar daca lucrezi in weekend venitul tau va creste considerabil.
Salariul minim poate fi intre 1000-3000$ lunar.





Ce conditii trebuie sa indeplinesti sa te angajezi pe www.black-studio.ro ?

Prima conditie obligatorie trebuie sa ai peste 18 ani, sa sti limba engleza destul de bine,sa fi o persoana sociabila, comunicativa, cat mai feminina,sa ai un aspect placut.
Constituie un mare avantaj cunoasterea si altor limbi straine, deoarece vei lucra pentru diverse site-uri care nu sunt accesibile din Romania.
Persoanele de sex feminin trebuie sa aibe intre 18-60 de ani, iar persoanele de sex masculin intre 18-27 ani si neaparat un act de identitate valabil.

Se stie dintotdeauna ca prin videochat se fac banii mult mai usor si mult mai repede, lucrand aici nu iti mai faci griji pentru ziua de maine si in plus iti poti permite haine, incaltaminte, accesorii de calitate chiar si calatorii in jurul lumii.
Salariul care il primesti depinde de tine cat de mult lucrezi si cat interes iti dai , programul de lucru ti-l faci singura dar se lucreaza minim 5 ture pe saptamana.
In caz de nevoie ai suport tehnic 24/24h , ai la dispozitie un stilist personal, outfit-uri de firma si lucrezi doar cu aparatura de ultima generatie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu