luni, 24 octombrie 2016

Totul despre zgarda cu gps

In secolul 21 au aparut fel si fel de gadget-uri care mai de care mai performante, mai aspectuase si iesite din comun. Atat noi adultii dar si copii suntem foarte incantati de ele, de curand am descoperit ca pana si prietenii nostrii " animalele de companie " se pot bucura de un astfel de gadget, care este foarte util atat pentru linistea stapanului dar si pentru siguranta animalului.
Este vorba despre noua zgarda cu GPS atat pentru caini si pisici, aparuta pentru a sti unde sunt animalele voastre atunci cand dispar.



 Cum functioneaza zgarda cu gps?

Pentru a functiona are nevoie de o cartela in una dintre retelele Vodafone, Telekom sau Orange care are activata o optiune de date mobile, necesarul maxim este de 150 mb pe luna .
 Este un produs Wonlex , compatibil cu android si iOS. Are o baterie de 500 mAh litiu, deoarece zgarda nu este prevazuta cu un ecran, consumul de energie este foarte redus, de pana la 5 zile
Este accesoriul perfect atat pentru cainii obisnuiti dar si pentru cainii de vanatoare care au obiceiul sa se indeparteze destul de des de stapan, atat la plimbare cat si la vanatoare. Fiind foarte energici si jucausi de multe ori au obiceiul sa se arunce in apa atunci cand o vad. Norocul nostru este ca aceasta zgarda este rezistenta la apa, poti fi linistit chiar daca va prinde si ploaia, acest dispozitiv nu va fi afectat.
Acum poti iesi in siguranta cu animalul tau de companie la o plimbare chiar si pe inserate, deoarece in cazul in care nu il mai vezi, cu ajutorul aplicatiei instalate pe telefon vezi unde se afla prin pozitie GPS  cu o marja de eroare de 10-20 m si pozitie LBS cu o marja putin mai mare de 200-300 m, acum direct pe telefonul mobil.
Am comandat si eu pentru cainele meu, se stie ca Labradorul  iubeste apa si ii place foarte mult sa inoate, am noroc ca aceasta zgarda este rezistenta la apa IP .
Pachetul contine dispozitivul gps, un manual de utilizare si zgarda, plus un incarcator.
Stand la curte mai are obiceiul sa scape atunci cand vede poarta deschisa si pana nu face cateva ture nu se intoarce, cu ajutorul functiei History ai posibilitatea sa vezi pe unde umbla atunci cand nu este langa tine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu