luni, 7 noiembrie 2016

Top 5 lucruri de realizat pana la 60 de ani

Din pacate varsta de multe ori isi spune cuvantul, nu avem cum sa acoperim toate modificarile fiziologice care apar datorita varstei inaintate.
Blogalinitiative si Siropurile Yo  ne invita la o provocare sa stabilim cele 5 realizari pe care vrem sa le facem pana la varsta de 60 de ani. 


Ma aflu aproape la jumatate drumului, mai am 29 de ani pana la implinirea celor 5 obiective pe care vreau sa le stabilesc si sa incerc sa le si realizez.

Acestea sunt :

  1.  sa incerc pe cat posibil sa mancam cat mai sanatos
  2. sa am parte de cel putin o vacanta impreuna cu familia pe an, departe de casa si de agitatie
  3. sa am o familie unita si sa existe mereu amonie 
  4. imi doresc sa imi vad copii realizati si la casa lor
  5. sa avem o batranete linistita si multi nepoti
Acum Siropurile Yo ne vin in ajutor, ne ajuta sa avem o viata sanatoasa consumand aceste produse din fructe . Sunt bune atat pentru copii cat si pentru adulti. Totul este plin de culoare si arome naturale, fara coloranti si conservanti artificiali.
Copii sunt cei mai importanti pentru noi si de aceea le oferim tot ce e mai bun.



 „După 60 de ani de experiențe, brand-ul YO Sirop de fructe lansează consumatorilor săi următoarea provocare: să-și toarne un pahar de sirop YO cu apă minerală și să se lase purtați de gustul copilăriei. Pasul următor ar fi să ia o hârtie, să scrie toate experiențele pe care și-ar dori să le trăiască până la 60 de ani, iar apoi să păstreze hârtia într-o cutie de amintiri, sticluță cu mesaje sau într-o carte. 

Le urez la cat mai multi ani, exista de o viata de om, au mai bine de 60 de ani de experienta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu