luni, 12 iunie 2017

Scapa de lenjeria veche

       Este foarte important de retinut minte atunci cand vrei sa scapi de o lenjerie veche sa nu faci aceleasi greseli si cu cea noua. In primul rand conteaza foarte mult calitatea , materialul din care este confectionata. Chiar daca cumperi lenjerii de pat din bumbac de cea mai buna calitate si daca nu este intretinuta o poti arunca la gunoi indiferent cat ai dat pe ea.
Pentru o igiena mai buna desi lenjeria este noua se recomanda sa fie spalata la maxim 40 de grade, indiferent ca este spalata manual sau automat, nu se foloseste sub nici o forma inalbitori, poate fi chiar si calcata la o temperatura recomandata fiecarei lenjerii in parte.
De multe ori mi sa intamplat sa incerc sa redau culorile vechilor lenjerii de pat, nu au pic de uzura dar si-au pierdut stralucirea, culorile sunt sterse si par antice, dar pana la urma am renuntat la ele, mai ales ca in ultima perioada am tot gasit fel si fel de oferte, care mai de care mai avantajoase, am avut o perioada in care lenjeria de pat era cadoul ideal pentru mama, soacra,sora, nasa... deoarece sunt foarte necesare la casa omului. Pentru mine sincer niciodata nu sunt prea multe lenjerii, mai ales ca pe timpul verii trebuie schimbate mult mai des.

Pe decorami.ro gasesti foarte multe modele disponibile, momentan daca profiti de ocazie ai doua oferte de nerefuzat, 1+1 gratis sau 2+2 gratis cu transport gratuit. In cazul in care intri si nu le mai gasesti inseamana ca stocul sau oferta sa epuizat.
Iata cateva modele foarte frumoase pe care oricine ar trebui sa le aibe in dormitor pentru a avea o seara linistita si o noapte relaxanta si odihnitoare. Pentru nopti linistite si dimineti cu bucurie alege produse de bumbac 100%, doar asa poti avea un somn de nota 10.





Pentru alegerea lenjeriei perfecte tine cont de tot ce te inconjoara in camera, cum ar fi mobila, parchetul, perdelele, draperiile , chiar si culoarea zugravelii dar si culorile tale preferate.
Fi foarte atent la tipul tesaturii, dimensiunile si imprimeurile folosite pentru lenjerie, apoi la sfarsit alege si un pret accesibil pentru buzunarul tau. Doar dupa ce ai stabilit cu exacitate dimensiunile poti alege si modelul dorit, sa nu cumva sa te trezesti ca trebuie sa ii faci retur sau sa o faci cadou pentru ca nu ai fost atent si nu se potriveste.
Se recomanda ca lenjeriile sa fie spalate saptamanal, toate lenjeriile cumparate trebuie sa aibe un minim de instructiuni de folosire, daca le respecti vei avea culorile si imprimeurile la fel ca in prima zi pe o perioada mai mare de timp.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu